Sydney

24 november 2009 - Sydney, Australië

De grote metropool... de laatste week in australie zit ik hier. De tijd vliegt, want dat betekent dat al bijna de helft van de vakantie erop zit. En inmiddels de 18 GB aan geheugenkaartjes vol zit met foto's en videos... ben nu ff backups aan het maken.

Gisteren even rond de Harbour Bridge gelopen. Mijn hostel (voor 2 dagen.. het is een heel fancy, nieuw hostel dat normaal 40 dollar per nacht is, maar voor max 2 dagen 25 per nacht... straks nog een andere plek zoeken) is vlakbij de brug, met een dakterras dat uitkijkt op het Opera House. Gisteravond met een spanjaard uit mijn hostelkamer naar een cafeetje geweest bij het opera house, met mooi uitzicht op de brug en de skyline. Straks verder de wijk The Rocks bekijken, en wellicht een tour door het opera house.
Hier alvast wat foto's van Sydney... de rest wordt gemaakt in de komende week :)

Hiervoor zat ik trouwens in Newcastle, als tussenstop. Vandaar ben ik naar de Hunter Valley geweest met een wijntoer... 'sochtends wijnproeven... was al aangeschoten voor de middag. Verder was het wel gezellig in Newcastle. De tweede avond kwam ik een Deense gast tegen in de kroeg vlakbij het hostel, waar ze live music speelden. Met hem nog ff naar de Ierse pub geweest. Op de terugweg naar huis kwamen we 3 locals tegen, waar we de volgende avond mee hebben afgesproken in een bar, en wat pool gespeeld. Toch wel grappig hoe snel je hier andere mensen tegenkomt.

Groetjes

1. Carolien (ex van Wallie :)) (okee ex-huisgenoot):
    2 december 2009
    Hoi Rolf,

Echt super gaaf dat je daar nu bent! Hoop dat het weer een beetje goed is; niet te warm en niet te koud! En natuurlijk zeker geen regen. Heb vandaag pas je website van Wallie gekregen maar ga nu ook zeker af en toe kijken! Het is in ieder geval leuk om te horen dat je het naar je zin hebt, veel ziet en ook wat locals tegen komt.....al die backpackers heb je natuurlijk ook al snel gezien. Ook leuk om alles te herkennen, hoewel wij niet zoveel hebben bezichtigd als jij hebt gedaan. Echt super cool!!

Nou geniet ervan en verleng je ticket maar want hier in Nederland is het maar pokke weer! En gefeliciteerd met je broer! (mag niet op de site zeggen waarom natuurlijk, anders wordt Wallie boos)

Groetjes en have fun!